dore okulları
Malatya
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63190.886$

Erdoğan’ı Tahşiye ile vurmak istiyorlar 


Erdoğan’ı Tahşiye ile vurmak istiyorlar 
FETÖ'nün sosyal medya tetikçilerine bir yenisi daha eklendi
Narin

Fethullahçı yapının sosyal medya tetikçilerine bir yenisi daha eklendi. Gizli Bildiri isimli Fuat Avni çakması sosyal hesap, Tahşiye Grubu'nu hedef aldı. Grubu El Kaide terör örgütüyle ilişkilendirerek algı operasyonu çekmeye çalışan tetikçi hesap, PKK ile mücadelede verilen şehitler üzerinden rant sağlamaya çalıştı. İftirada sınır tanımayan hesap, “PKK terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonları bahane eden Müstebit, bu polislerin işinin bitirilmesi için bizzat talimat verdi”diyerek iftirada sınır tanımadı. 

HABER MERKEZİ-ÖZEL

Sahte delil üretilerek hedef tahtasına oturtulan Tahşiye Grubu'na yönelik kumpas davası Pazartesi günü görülecek. Dava öncesi paralel yapı, algı operasyonunu devreye koydu. Öyle ki Gizli Bildiri isimli bir sosyal hesap, Tahşiye Grubu'nu El Kaide Terör Örgütüyle hiçbir ilişkisinin bulunmadığı ispat edilmesine rağmen, ilişkiliymiş gibi algı oluşturmaya çalışıyor. 

ŞEHİTLERİ DE ALET ETTİLER

Paralel yapıya mensup polis memurlarına yönelik yer değiştirmeleri de Tahşiye Grubu'yla ilişkilendiren sosyal tetikçiler, “Doğu'ya paralel denilerek sürülen polislerimizin listesi El Kaide bağlantılı Tahşiye terör örgütüne servis edildi. Son günlerde bu polislerin lojmanlarına eş zamanlı roketatarlı saldırılar Tahşiye terör örgütü tarafından düzenlenmektedir” iftirası attı.

ERDOĞAN'A MÜSTEBİT YAKIŞTIRMASI

Fuat Avni tarzını benimseyen Gizli Bildiri isimli sosyal tetikçi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Müstebit yani ‘Zorba' olarak nitelendiriyor ve PKK'ya yönelik operasyonlar çerçevesinde polislerin bizzat Erdoğan tarafından ‘işlerinin bitirildiğini' iddia ediyor. Sosyal tetikçi, bu sayede Tahşiye grubuna yönelik operasyonlara katılan polislerin PKK tarafından şehit edildiği algısının oluşturulmak istendiğini yazdı. 

TAHŞİYE KADRO KURDU İFTİRASI

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın 7 Nisan tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 200 sayfalık Tahşiye raporu sunduğunu iddia eden sosyal tetikçi, raporun gizli ibareli olduğunu iddia etti. Raporda, El Kaide Türkiye yapılanması hakkında detaylar olduğunu savunan Gizli Bildiri isimli paralel hesap, Tahşiye Grubu'nun Kilis'te yapılanarak 80 kişilik bir kadro oluşturduğunu iddia etti.

PARALEL MAĞDURUNA ASILSIZ İFTİRA

Paralel yapının kumpas kurarak yıllarca cezaevinde kalmasına neden olduğu Mehmet Doğan'ı, örgüt lideri ilan eden sosyal tetikçi, “13 kişilik cennet melekleri adı altında canlı bomba ekibi kuruldu” diyerek, örgüt algısını oluşturmaya çalıştı. Öte yandan ‘Cennet Melekleri' isimli 13 kişilik Tahşiye hücresinin Mehmet Doğan tarafından cennetle müjdelendiğine yönelik iddiaları da gündeme getiren Gizli Bildiri, Hakan Fidan tarafından hazırlandığını iddia ettiği raporun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şok ettiğini öne sürdü. İftiralarında sınır tanımayan paralel hesap, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, “Bu Tahşiye elimizde patlayacak gibi önlem alın” dediğini de yazdı. 

POLİSLERİ ORTADAN KALDIRIYORLAR İFTİRASI

Sosyal yalanlarda sınır tanımayan Fuat Avni çakması Gizli Bildiri isimli tetikçi hesap, MİT raporu doğrultusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan önlem olarak, paralel polislere ait listelerin Tahşiye Grubu'na verilerek, bu şekilde polislerin ortadan kaldırıldığı iftirasını attı. Hakkında defalarca El Kaide'yle ilişkili hareket ediyor iftirası atılan Mehmet Doğan'ın kör olmadığını da iddia eden Gizli Bildiri, “Kör denilen Mehmet Doğan'ın canlı yayında 12 boyutluk karakterleri yağ gibi okuması Müstebit'i çılgına çevirmişti” iddialarıyla yalanda sınır tanımadı. Paralel hesap, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tehditler savurarak, “Tahşiye planı Müstebit'in elinde patladı, ne yaparsa yapsın artık çok geç. Bağımsız bir mahkemede insanlık suçundan yargılanacak” dedi.

ERDOĞAN'I TEHDİT ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın El Kaide terör örgütüyle ilişkisini CIA tarafından deşifre edildiğini yazan paralel hesap, Erdoğan ile Barack Obama'nın arasının da bu nedenle bozulduğunu öne sürdü. Paralel hesap, tehditlerini bir adım daha öteye götürerek; “Müstebit, ülkeyi karanlığa götürmeye hızla devam ediyor, yargılanmamak için ülkeyi kana bulamaya hazır. ABD, eninde sonunda bunun intikamını alacaktır. Rıza soytarısı ile başladı, Müstebit ile son bulacak” dedi. Ayrıca tvitler arasında, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'un, Tahşiye- El Kaide ilişkisini ortaya koyan dosyanın Obama'ya sızdığını söylediği de iddia edildi. Gizli Bildiri isimli hesap, orijinalleri internette defalarca yayınlanan Mehmet Doğan'ın montajlanmış 4 videosunu da ardı ardına paylaşmasıyla da dikkat çekti. Paralel hesapların montajlı videoları tekrar tekrar yayınlayarak algı kuvvetlendirme çabaları, tüm isnatlarının gerçekten ne kadar uzak olduğunu da gözler önüne serdi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!